Μήνυμα του Δ/ντή ΔΔΕ Ηλείας

ΔΉΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Με την αποστολή των βαθμών των υποψηφίων από το Υπουργείο Παιδείας προς τα σχολεία όλης της χώρας κλείνει ο μεγάλος κύκλος των φετινών Πανελλήνιων Εξετάσεων.

Χιλιάδες μέλη της σχολικής κοινότητας (διοικητικά στελέχη, εκπαιδευτικοί και –κυρίως- μαθητές) συμμετείχαν και φέτος σε μία επίπονη αλλά πολύ ουσιαστική διαδικασία, η οποία σήμερα ολοκληρώνεται με την ανακοίνωση των βαθμολογιών.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας κρατάμε την ικανοποίηση πως όλα εξελίχθηκαν και φέτος ομαλά, με διαφάνεια και δικαιοσύνη. Κι έτσι από σήμερα οι μαθητές που συμμετείχαν στη διαδικασία γνωρίζουν την ανταμοιβή των κόπων τους και το επίπεδο των μορίων που καθένας τους συγκέντρωσε για τη διεκδίκηση των θέσεων στα Πανεπιστήμια της επικράτειας.

Θέλω να συγχαρώ τους μαθητές μας για τις επιδόσεις τους και να τους θυμίσω πως η ολοκλήρωση αυτού του κύκλου δεν είναι ούτε τέλος, ούτε αρχή, είναι μία ενδιαφέρουσα φάση της ζωής τους που θα ακολουθηθεί κι από άλλες και άλλες πολλές.
Αυτό που τώρα προέχει είναι η προσεκτική συμπλήρωση του μηχανογραφικού του καθενός. Με κριτήριο τις επιθυμίες τους και με σύμβουλο τη βαθμολογία τους, οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν τις προτιμήσεις τους, έτσι ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

Υπενθυμίζω σε όλους τους υποψήφιους πως τα λύκεια της Ηλείας θα παραμείνουν ανοιχτά και πως οι διευθυντές τους και οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί παραμένουν στη διάθεσή τους για όποια πιθανή διευκρίνιση, απορία ή βοήθεια χρειαστεί να τους παρασχεθεί, πριν την οριστική υποβολή του μηχανογραφικού τους, στις 14 Ιουλίου.

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση.

Ας βρει τον καθένα μας ο Σεπτέμβρης εκεί που ορίζουν η θέληση μας και το καθήκον.

Related post

Κώστας Νικολούτσος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Η στήριξη των μικρών επιχειρήσεων έχει και κοινωνικό χαρακτήρα»

Κώστας Νικολούτσος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Η στήριξη των μικρών…

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, Κώστας Νικολούτσος μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο, στον αέρα του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού ΛΕΤΡΙΝΑ FM για τα…
Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου Γ. Γεωργίου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Θα διαδηλώσουμε ακόμα και έξω από το Υπουργείο Παιδείας»

Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου Γ. Γεωργίου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:…

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πύργου, Γιάννης Γεωργίου, με αφορμή την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου μιλάει…
Τη Δευτέρα η τελευταία Θ. Λειτουργία ως Μητροπολίτης Ηλείας του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Γερμανού

Τη Δευτέρα η τελευταία Θ. Λειτουργία ως Μητροπολίτης Ηλείας…

Aγαπητoi μoυ Aδελφoi, όπως γνωρίζετε έχω υποβάλλει την παραίτησή μου από την θέση του Μητροπολίτου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, η οποία…