Μήνυμα του Δ/ντή ΔΔΕ Ηλείας

ΔΉΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Με την αποστολή των βαθμών των υποψηφίων από το Υπουργείο Παιδείας προς τα σχολεία όλης της χώρας κλείνει ο μεγάλος κύκλος των φετινών Πανελλήνιων Εξετάσεων.

Χιλιάδες μέλη της σχολικής κοινότητας (διοικητικά στελέχη, εκπαιδευτικοί και –κυρίως- μαθητές) συμμετείχαν και φέτος σε μία επίπονη αλλά πολύ ουσιαστική διαδικασία, η οποία σήμερα ολοκληρώνεται με την ανακοίνωση των βαθμολογιών.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας κρατάμε την ικανοποίηση πως όλα εξελίχθηκαν και φέτος ομαλά, με διαφάνεια και δικαιοσύνη. Κι έτσι από σήμερα οι μαθητές που συμμετείχαν στη διαδικασία γνωρίζουν την ανταμοιβή των κόπων τους και το επίπεδο των μορίων που καθένας τους συγκέντρωσε για τη διεκδίκηση των θέσεων στα Πανεπιστήμια της επικράτειας.

Θέλω να συγχαρώ τους μαθητές μας για τις επιδόσεις τους και να τους θυμίσω πως η ολοκλήρωση αυτού του κύκλου δεν είναι ούτε τέλος, ούτε αρχή, είναι μία ενδιαφέρουσα φάση της ζωής τους που θα ακολουθηθεί κι από άλλες και άλλες πολλές.
Αυτό που τώρα προέχει είναι η προσεκτική συμπλήρωση του μηχανογραφικού του καθενός. Με κριτήριο τις επιθυμίες τους και με σύμβουλο τη βαθμολογία τους, οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν τις προτιμήσεις τους, έτσι ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

Υπενθυμίζω σε όλους τους υποψήφιους πως τα λύκεια της Ηλείας θα παραμείνουν ανοιχτά και πως οι διευθυντές τους και οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί παραμένουν στη διάθεσή τους για όποια πιθανή διευκρίνιση, απορία ή βοήθεια χρειαστεί να τους παρασχεθεί, πριν την οριστική υποβολή του μηχανογραφικού τους, στις 14 Ιουλίου.

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση.

Ας βρει τον καθένα μας ο Σεπτέμβρης εκεί που ορίζουν η θέληση μας και το καθήκον.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…