ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ : «Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των καρκινοπαθών»

Με αφορμή το κεντρικό θέμα της εφ. «Πατρίς» στο φύλλο της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πατρίς» για τον καθημερνό «Γολγοθά» που βιώνουν δεκάδες συμπολίτες μας καρκινοπαθείς και οι οικογένειες τους πρέπει να αποτελέσει πεδίο προβληματισμού για όλους τους αιρετούς του δήμου μας και γενικότερα του νομού. Οι μαρτυρίες τους για την ταλαιπωρία που υφίστανται είναι συγκλονιστικές και μας θέτουν όλους προ των ευθυνών μας.

Η άμεση επαναλειτουργία του Ογκολογικού Ιατρείου που διευκόλυνε τους ασθενείς για την συνταγογράφηση των φάρμακων τους πρέπει να αποτελέσει πρωταρχικό μέλημα της Διοίκησης του νοσοκομείου. Είναι απαράδεκτο να καλούνται υπό αντίξοες συνθήκες να ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα στην Πάτρα για να γράψουν τα φάρμακα τους.

Επιπλέον θα πρέπει να τροποποιηθεί ο οργανισμός του νοσοκομείου και να συμπεριληφθεί σ’ αυτόν η λειτουργία Ογκολογικού Τμήματος που θα προσφέρει ολοκληρωμένη ιατρική και φαρμακευτική φροντίδα στους ασθενείς. Η νέα Δημοτική Αρχή του Πύργου θα πρέπει να μπει μπροστάρης σ’ αυτή τη διεκδίκηση που θα αναβαθμίσει συνολικά τη λειτουργία του νοσοκομείου.

Στον ευαίσθητο χώρο της υγείας δεν πρέπει να υπεισέρχονται μικροπολιτικές, υστεροβουλίες και ρουσφέτια, αλλά απαιτούνται σοβαρές διεκδικήσεις και τομές στην κατεύθυνση της πραγματικής εξάλειψης του ανθρώπινου πόνου»

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…