ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ : «Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των καρκινοπαθών»

Με αφορμή το κεντρικό θέμα της εφ. «Πατρίς» στο φύλλο της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πατρίς» για τον καθημερνό «Γολγοθά» που βιώνουν δεκάδες συμπολίτες μας καρκινοπαθείς και οι οικογένειες τους πρέπει να αποτελέσει πεδίο προβληματισμού για όλους τους αιρετούς του δήμου μας και γενικότερα του νομού. Οι μαρτυρίες τους για την ταλαιπωρία που υφίστανται είναι συγκλονιστικές και μας θέτουν όλους προ των ευθυνών μας.

Η άμεση επαναλειτουργία του Ογκολογικού Ιατρείου που διευκόλυνε τους ασθενείς για την συνταγογράφηση των φάρμακων τους πρέπει να αποτελέσει πρωταρχικό μέλημα της Διοίκησης του νοσοκομείου. Είναι απαράδεκτο να καλούνται υπό αντίξοες συνθήκες να ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα στην Πάτρα για να γράψουν τα φάρμακα τους.

Επιπλέον θα πρέπει να τροποποιηθεί ο οργανισμός του νοσοκομείου και να συμπεριληφθεί σ’ αυτόν η λειτουργία Ογκολογικού Τμήματος που θα προσφέρει ολοκληρωμένη ιατρική και φαρμακευτική φροντίδα στους ασθενείς. Η νέα Δημοτική Αρχή του Πύργου θα πρέπει να μπει μπροστάρης σ’ αυτή τη διεκδίκηση που θα αναβαθμίσει συνολικά τη λειτουργία του νοσοκομείου.

Στον ευαίσθητο χώρο της υγείας δεν πρέπει να υπεισέρχονται μικροπολιτικές, υστεροβουλίες και ρουσφέτια, αλλά απαιτούνται σοβαρές διεκδικήσεις και τομές στην κατεύθυνση της πραγματικής εξάλειψης του ανθρώπινου πόνου»

Related post

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ στο Ταμείο Ανάκαμψης

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ…

Ψηφιακοί υδρομετρητές και έλεγχος διαρροών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ…
Καταγγελία Εργατικού Ατυχήματος

Καταγγελία Εργατικού Ατυχήματος

Το Εργατικό Κέντρο Πύργου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εργατικά δυστυχήματα και ατυχήματα στη πόλη μας. Σε μία περίοδο,…
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΑΜΑ: Oι Αρχαιρεσίες & Το Νέο ΔΣ,

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΑΜΑ: Oι Αρχαιρεσίες & Το Νέο ΔΣ,

Ο Αγροτικός σύλλογος Καρδαμά στις 2-10-2022 είχε τις αρχαιρεσίες όπου εκλέχτηκαν το νέο ΔΣ και αντιπρόσωποι της ΟΑΣΗ.   Για το…