Κουτσούκος σχετικά με την σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας

Θα επαγρυπνούμε για την υλοποίηση των δεσμεύσεων της 6ης ΥΠΕ για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Στη σημερινή σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα με πρωτοβουλία του κ. Κατσιφάρα, έθεσα προς την Διοίκηση της 6ης  Υ.Π.Ε., για μια ακόμα φορά, μαζί με τους παρευρισκόμενους Φορείς της περιοχής το κοινό αίτημα για την λειτουργία του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας με προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού και την άμεση αντιμετώπιση των μεθοδεύσεων για το κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής.

 Η Διοίκηση της 6ης Υ.Π.Ε. επανέλαβε, τις γνωστές υποσχέσεις σχετικά με τις προσλήψεις, ενώ υπό την πίεση όλων των παρευρισκομένων δεσμεύθηκε να αναζητήσει τρόπους για την επαναλειτουργία της Παθολογικής Κλινικής από την ερχόμενη εβδομάδα.

Η εξέλιξη αυτή, αν η δέσμευση για την λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής γίνει πράξη, είναι αναμφίβολα θετική ως αποτέλεσμα του κοινού άξονα όσων πίστεψαν και στρατεύθηκαν στην υπόθεση της λειτουργίας του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας και αποτελεί απάντηση σε όσους με την κάλυψη ή την ανοχή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας έχουν μεθοδεύσει εδώ και καιρό να κλείνουν μια – μια οι Κλινικές του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, ώστε να επέλθει σταδιακά ο τελικός του θάνατος.

Θα επαγρυπνούμε για την υλοποίηση των δεσμεύσεων, διατηρώντας την ενότητα των δυνάμεων μας.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…