ΛΑΜΠΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

Σε απόλυτη προτεραιότητα θέτει η παράταξη μας «Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης» την αντιμετώπιση του συνόλου των μικρών καθημερινών προβλημάτων των δημοτών, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος.

    Πρωτίστης σημασίας έργα είναι για εμάς, συνέχισε ο κύριος Αριστειδόπουλος, η συντήρηση των υποδομών του Δήμου που σχετίζονται με την καθημερινότητα των κατοίκων.

   Δεν υποσχόμαστε έργα που θα κάνουν τον Πύργο ¨Παρίσι¨ και τα χωριά μας παγκόσμιας φήμης τουριστικά θέρετρα. Επιλέγουμε να μην παρακολουθήσουμε τους συνυποψήφιους μας στο διαγωνισμό  μεγαλεπήβολων και ανέφικτων εξαγγελιών.

   Συζητήσαμε με τους κατοίκους, επισκεφθήκαμε και την τελευταία συνοικία του Δήμου, περπατήσαμε τους δρόμους, τις πλατείες και καταλήξαμε ότι πρώτα και πάνω απ΄ όλα πρέπει να αποκαταστήσουμε την ομαλή εξυπηρέτηση και πρόσβαση των κατοίκων στα αυτονόητα.

   Και τέτοια είναι η επισκευή όλων των δρόμων να μη σπάνε οι άνθρωποι τα αυτοκίνητά τους και να μην κινδυνεύουν καθημερινά.

   Η συντήρηση των πεζοδρομίων, των πλατειών και των υπόλοιπων χώρων υποδομής που σε πολλές περιπτώσεις δυσχεραίνουν παρά διευκολύνουν τη ζωή των συμπολιτών μας.

   Έχουμε χρέος να αποκαταστήσουμε τον ηλεκτροφωτισμό εκεί που σήμερα υπάρχει σκοτάδι.

   Η αγροτική οδοποιία μας έχει απασχολήσει ήδη πολύ και καθημερινά θα αποτελεί μέλημά μας μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως ως και το τελευταίο μέτρο στην πιο απομακρυσμένη περιοχή του δήμου. Στη συνέχεια φυσικά φροντίδα μας θα είναι η διαρκής συντήρηση και η άμεση αποκατάσταση όποιου προβλήματος προκύψει.

  Στην καθημερινή μας  φροντίδα περιλαμβάνεται η αποχέτευση, η ύδρευση και η εξυπηρέτηση των δημοτών, η αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού, του παρκινγκ και της παραβατικότητας, σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ.

  Προφανώς, κατέληξε ο κ. Αριστειδόπουλος πρώτης προτεραιότητας και σημασίας για εμάς είναι και οι υποδομές στην εκπαίδευση και στον αθλητισμό, χωρίς να παραβλέπουμε την καθαριότητα που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο του προγράμματός μας.

   Όταν κατορθώσουμε να επιλύσουμε όλα τα προαναφερόμενα θα στρέψουμε το κέντρο του ενδιαφέροντός μας σε μεγαλύτερα, αναπτυξιακά και οραματικά έργα.

   Ως τότε έχουμε χρέος και ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μας να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις να προσφέρουμε τα αυτονόητα.

Related post

Κώστας Νικολούτσος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Η στήριξη των μικρών επιχειρήσεων έχει και κοινωνικό χαρακτήρα»

Κώστας Νικολούτσος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Η στήριξη των μικρών…

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, Κώστας Νικολούτσος μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο, στον αέρα του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού ΛΕΤΡΙΝΑ FM για τα…
Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου Γ. Γεωργίου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Θα διαδηλώσουμε ακόμα και έξω από το Υπουργείο Παιδείας»

Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου Γ. Γεωργίου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:…

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πύργου, Γιάννης Γεωργίου, με αφορμή την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου μιλάει…
Τη Δευτέρα η τελευταία Θ. Λειτουργία ως Μητροπολίτης Ηλείας του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Γερμανού

Τη Δευτέρα η τελευταία Θ. Λειτουργία ως Μητροπολίτης Ηλείας…

Aγαπητoi μoυ Aδελφoi, όπως γνωρίζετε έχω υποβάλλει την παραίτησή μου από την θέση του Μητροπολίτου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, η οποία…