Λήστεψαν τουρίστες και διέλυσαν το τροχόσπιτό τους στη Γαστούνη

Θα ακούει «Ελλάδα» και θα… τρέχει ένα ζευγάρι αλλοδαπών που έκαναν διακοπές με τροχόσπιτο στην Ηλεία, αλλά έμελλε να ζήσουν μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια στα χέρια κουκουλοφόρων κακοποιών, οι οποίοι δεν αρκέστηκαν να τους ληστέψουν αλλά και διέλυσαν στην κυριολεξία το τροχοφόρο!

Όπως κατήγγειλαν οι τρομοκρατημένοι τουρίστες, όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο Παλαιοχώρι Γαστούνης όπου είχαν παρκάρει. 

Ξαφνικά, είδαν τα τζάμια του τροχόσπιτου να γίνονται θρύψαλα και να εισβάλλουν από αυτά άγνωστοι με καλυμμένα χαρακτηριστικά οι οποίοι τους ακινητοποίησαν απειλώντας τους με μαχαίρι! 

Το ζευγάρι δεν τόλμησε να αντιδράσει, όταν οι εισβολείς άρχισαν να αρπάζουν τα μετρητά ύψους 4.000 ευρώ που είχαν μαζί τους, αλλά και ρούχα, προσωπικά αντικείμενα, ακόμη και τις ηλεκτρικές συσκευές του τροχόσπιτου.

Και εκεί που πίστεψαν ότι ο εφιάλτης τους θα τελείωνε, βίωσαν μια απίστευτη λεηλασία της περιουσίας τους, καθώς οι δράστες κατέστρεψαν τη μίζα του οχήματος και έσκισαν τα λάστιχα του, ακινητοποιώντας το εντελώς για να μην μπορέσουν οι τουρίστες να καταφύγουν στην Αστυνομία! 

Η προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Related post

ΑΜΑΛΙΑΔA: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

ΑΜΑΛΙΑΔA: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ…

Α. Γενικός σημαιοστολισμός των καταστημάτων του Δήμου, του Δημοσίου,  των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, των Οργανισμών καθώς και των ιδιωτικών   καταστημάτων, των…
Το χαράτσι των τραπεζών για αναλήψεις χρημάτων, προμήθεια στις καταθέσεις

Το χαράτσι των τραπεζών για αναλήψεις χρημάτων, προμήθεια στις…

Οι τράπεζες μετά τις ισχνά επιτόκια καταθέσεων, έχουν επιβάλει εδώ και καιρό προμήθεια και για την ανάληψη μετρητών, όταν αφορά μεγάλα…
Στα ΑΤΜ οι συνταξιούχοι: Σπάει στα δύο η πληρωμή για τις συντάξεις Απριλίου

Στα ΑΤΜ οι συνταξιούχοι: Σπάει στα δύο η πληρωμή…

Αντίστροφη μέτρηση για τις συντάξεις Απριλίου καθώς ο ΕΦΚΑ έχει δώσει το πράσινο φως για την πληρωμή στους δικαιούχους. Καλές είναι οι ειδήσεις…