Στάθης Καννής: Καθημερινά και απλά προβλήματα στην τύχη τους!

Έντονες οι διαμαρτυρίες των δημοτών σε κάθε γειτονιά της πόλης και στις τοπικές κοινότητες.

Οφείλουμε να ανατρέψουμε την εικόνα της δυσαρέσκειας και της απογοήτευσης.

Η καθημερινότητα των πολιτών και τα προβλήματα που συχνά εμφανίζονται στις συνοικίες και τις γειτονιές της πόλης αλλά και στα χωριά μας, αποτελούν μόνιμο και βασικό σημείο αναφοράς για τον υποψήφιο δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή και τους συνεργάτες του.

Η άμεση συνειδητοποίηση των απλών αναγκών που έχουν οι δημότες, σε συνδυασμό με τον αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισής τους είναι σαφώς στο επίκεντρο του κ. Καννή, αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι ζητήματα των οποίων σε διαφορετικές περιπτώσεις θεωρούσαμε αυτονόητη την επίλυσή τους, με τη σημερινή κατακερματισμένη Δημοτική Αρχή όχι μόνο δεν λύθηκαν αλλά οξύνθηκαν!
Είναι να απορεί κανείς πραγματικά που ακόμη και τα πιο μικρά θέματα, πολλά από τα οποία μπορούν να θεωρηθούν και ως… διαδικαστικού χαρακτήρα, έχουν στην κυριολεξία αφεθεί στην τύχη τους!

Τα παράπονα των πολιτών
Δεν είναι τυχαία η εικόνα που αντικρίζει κανείς σε κάθε σημείο είτε της πόλης είτε των τοπικών μας κοινοτήτων. Όπως τονίζει ο κ. Καννής, βλέπεις στα μάτια των πολιτών την αγωνία να βρουν ένα στήριγμα, για να δώσει κάποιος λύσεις στις δυσκολίες της καθημερινότητας.
Έκδηλη είναι η απογοήτευση και η δυσαρέσκεια των δημοτών, όταν μετά από συνεχείς εκκλήσεις στον Δήμο και τη μάταιη αναζήτηση κάποιων αρμόδιων αιρετών, δεν βρίσκουν ανταπόκριση από πουθενά. Και δικαίως αγανακτούν και διαμαρτύρονται με πληθώρα παραπόνων, αποδέκτες των οποίων γινόμαστε και εμείς στη διαρκή επικοινωνία μαζί τους.

Πιο κοντά και αποτελεσματικά
Αυτή λοιπόν η εικόνα δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί και οφείλουμε αμέσως μετά τις εκλογές να την ανατρέψουμε, σημείωσε ο κ. Καννής και συνέχισε:
«Στον Δήμο Πύργου, δεν θέλουμε απογοητευμένους και δυσαρεστημένους πολίτες. Αλλά δημιουργικούς και ικανοποιημένους που θα μας βλέπουν δίπλα τους, θα μας έχουν κοντά τους, για να «χτίζουμε» βήμα βήμα μέσα από τη δουλειά μας μια σχέση ισχυρής εμπιστοσύνης που δεν θα διαταράσσεται από την αδυναμία ή την ανικανότητα στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας.
Τα σκουπίδια, ο φωτισμός, οι παιδικές χαρές, οι αγροτικοί δρόμοι, βρίσκονται πάντα στην προτεραιότητα των δημοτών, γιατί κάποιοι δυστυχώς δεν φρόντισαν να νοικοκυρέψουν, να βάλουν μια τάξη, να κάνουν πιο λειτουργικές τις υπηρεσίες, να ιεραρχήσουν προτεραιότητες.
Και τι έκαναν μέχρι τώρα; «Διαφήμιζαν» και «ονειρεύονταν» τουρίστες ενώ δεν έχουν απορριμματοφόρα για τα σκουπίδια, δεν μεριμνούν ούτε για να αντικαταστήσουν τις καμένες λάμπες, δεν είναι ικανοί να επισκευάσουν έναν αγροτικό δρόμο για να μπορούν οι κάτοικοι των χωριών μας να πάνε στις καλλιέργειές τους!

Η παράταξη «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» έχει πλήρη γνώση τέτοιων θεμάτων, συζητά με υπευθυνότητα με τους δημότες, κάνει ουσιαστικό διάλογο μαζί τους και με άμεσο τρόπο θα επιδιώξει για την αντιμετώπισή τους.

Γιατί, απαραίτητη προϋπόθεση, για να επιλύσεις διεκδικητικά και αξιόπιστα τα μεγάλα θέματα, είναι κατ’ αρχάς να έχεις μεριμνήσει για τα μικρά», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο κ. Καννής.

Related post

Κώστας Νικολούτσος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Η στήριξη των μικρών επιχειρήσεων έχει και κοινωνικό χαρακτήρα»

Κώστας Νικολούτσος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Η στήριξη των μικρών…

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, Κώστας Νικολούτσος μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο, στον αέρα του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού ΛΕΤΡΙΝΑ FM για τα…
Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου Γ. Γεωργίου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Θα διαδηλώσουμε ακόμα και έξω από το Υπουργείο Παιδείας»

Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου Γ. Γεωργίου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:…

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πύργου, Γιάννης Γεωργίου, με αφορμή την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου μιλάει…
Τη Δευτέρα η τελευταία Θ. Λειτουργία ως Μητροπολίτης Ηλείας του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Γερμανού

Τη Δευτέρα η τελευταία Θ. Λειτουργία ως Μητροπολίτης Ηλείας…

Aγαπητoi μoυ Aδελφoi, όπως γνωρίζετε έχω υποβάλλει την παραίτησή μου από την θέση του Μητροπολίτου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, η οποία…