Νίκος Γιαννόπουλος – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΚΟΛΟΥΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Μαζί Μπροστά

Κωνσταντίνος Νικολούτσος υπ. Δήμαρχος Πύργου

Μαζί και ο Νίκος Γιαννόπουλος

Ο Γιαννόπουλος Νίκος γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1973 στον Πύργο Ηλείας. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Πύργου. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας με ειδίκευση στην Κλασσική Φιλολογία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Κατά τη διάρκεια των σπουδών του υπήρξε υπότροφος του Ιδρύματος Λάτση. Είναι επίσης γνώστης της Αγγλικής γλώσσας. Υπήρξε μέλος του Φιλολογικού συνδέσμου Παρνασσός και του σωματείου Ελληνική Γλωσσική Κληρονομιά.

Από το 1999, μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων άρχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον Πύργο στην ιδιωτική εκπαίδευση ως φροντιστής. Αρχικά εργάστηκε σε φροντιστήρια Μ.Ε. μέχρι το 2006 που δημιούργησε το Θεωρητικό Σπουδαστήριο- Ιδιαίτερα Μαθήματα, στο οποίο εργάζεται ως σήμερα και παράλληλα διευθύνει. Το 2016 υπήρξε ένα από τα μέλη της Πανηλειακής κίνησης Πυρσός, μιας ομάδας καταξιωμένων ανθρώπων που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η μεγαλύτερη ομάδα του Νομού και μια από τις ιστορικότητες σε όλη την Ελλάδα, ο Πανηλειακός, να αναγεννηθεί από τις στάχτες του και να «μπει» ξανά στο γήπεδο. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια ως μόνιμος συνεργάτης αρθρογραφεί στην Εφημερίδα Πατρίς καθώς και στο patrisnews, δημοσιεύοντας άρθρα και επιφυλλίδες, που αποτελούν το απόσταγμα της δουλειάς του στο μάθημα της «Έκφρασης- Έκθεσης», το οποίο αγαπά ιδιαίτερα.

Εκτός από την αγάπη του για την εκπαίδευση και τον αθλητισμό, αγαπά και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την πόλη του, τον Πύργο, γεγονός που τον οδήγησε στην απόφαση του να ασχοληθεί με τα κοινά. Η ανιδιοτέλεια, ο σεβασμός και η πολιτική οξυδέρκεια που τον χαρακτηρίζουν είναι ιδανικά προσόντα και εφόδια για να υπηρετήσει και να προσφέρει στην πόλη του.

Είναι παντρεμένος με τη Φιλόλογο Σόνια Θεοδωροπούλου και έχουν ένα γιο 13 ετών το Διονύση, μαθητή Α΄ Γυμνασίου.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…