Χρήστος Γαβράς Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας – Ώρα να βάλουμε τέλος στην επιζήμια θητεία Κατσιφάρα

«Μπροστά στην αδράνεια της σημερινής Περιφερειακής Αρχής, η Ηλείας μας έχει πέσει στη δίνη της ανυπαρξίας ουσιαστικών παρεμβάσεων…»

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, παρά τις δυνατότητες ή τις «ευκαιρίες» που της παρουσιάσθηκαν έμεινε αρκετά πίσω τόσο στην ανάπτυξη που επιζητούσαμε  όσο και στο περιθώριο των εξελίξεων για τα μεγάλα θέματα του τόπου.

Μπροστά σε αυτή την αδράνεια ήταν φυσικό και επόμενο η Ηλεία μας, να έχει πέσει στη δίνη της ανυπαρξίας ουσιαστικών και καθοριστικών για την δική της παρουσία ενεργειών, και έτσι να βρίσκεται αν όχι στο χαμηλότερο, σε ένα από τα τελευταία σκαλοπάτια προόδου της χώρας.

Η διπλή θητεία του κ. Κατσιφάρα είχε επιζήμια αποτελέσματα καθώς δεν μπόρεσε να διαχειρισθεί υπεύθυνα και σοβαρά τα πιο κρίσιμα ζητήματα για το Νομό με το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, να βρίσκεται στις απίστευτες παλλινωδίες του σχετικά  με το πιο μεγάλο έργο για την περιοχή μας, τον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο Πύργου – Πατρών.

Επαναπαύθηκε πολλές φορές στις εξαγγελίες των κυβερνητικών παραγόντων και μάλιστα έσπευσε να τις χειροκροτήσει. Έχασε έτσι πολύτιμο χρόνο, δεν αντέδρασε όπως αρμόζει σε αυτοδιοικητικό παράγοντα με τέτοια κορυφαία θεσμική θέση, και προτίμησε πάνω σε αυτό το μεγάλο έργο να εξυπηρετήσει πρωτίστως μικροπολιτικές δικές του πολιτικές φιλοδοξίες προκειμένου να εξασφαλίσει κυβερνητική στήριξη στη νέα υποψηφιότητα του. Λυπηρό…

Ο ηλειακός λαός οφείλει να απαντήσει σε τέτοιου είδους «παιχνίδια» που απαξιώνουν το ίδιο το αυτοδιοικητικό σύστημα και τον ρόλο που μπορεί να έχει στην διεκδίκηση σπουδαίων έργων για τον τόπο. Να μην επιτρέψει την επανάληψη ενός φαινομένου που μέχρι σήμερα δεν έχει να καταδείξει τίποτα το ιδιαίτερο για το Νομό και τους κατοίκους του.

Στην προκειμένη περίπτωση η «απάντηση» έχει ταυτότητα και προσδιορίζεται, στη νεανική «φρέσκια» και δυναμική παράταξη του οραματιστή και παράλληλα ρεαλιστή υποψηφίου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη.

Ενός νέου ανθρώπου που αγαπά και νοιάζεται για την Περιφέρεια, δεν μπαίνει σε καμία διαδικασία τέτοιων μικρόψυχων πρωτοβουλιών, και δείχνει τον δικό του δρόμο με απόλυτο σεβασμό στον πολίτη.

Στεκόμαστε δίπλα του. Και εγώ προσωπικά αλλά και μια πλειάδα εξαιρετικών συνεργατών με στόχο να αλλάξουμε τα σημερινά δεδομένα. Να εργασθούμε μεθοδικά σε ότι μπορεί να κάνει την Ηλεία και την Περιφέρεια πιο δυνατή και σαφώς πιο ανταγωνιστική.

Οφείλουμε να το πράξουμε διαισθανόμενοι τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές. Αξίζει να το παλέψουμε μαζί σε κοινή πορεία και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Related post

Βουλευτής Ηλείας ΝΔ Κώστας Τζαβάρας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Δικαιώθηκα για την πολιτική μου επιλογή”

Βουλευτής Ηλείας ΝΔ Κώστας Τζαβάρας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Δικαιώθηκα…

“Δεν έχω μετανιώσει…”, λέει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας, αναφερόμενος στην επιλογή του να μην συμμετάσχει στην Επιτροπή Θεσμών…
Λάμπης Αριστειδόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Προσωπική και λανθασμένη επιλογή Πλεμμένου-Νικολόπουλου”

Λάμπης Αριστειδόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Προσωπική και λανθασμένη επιλογή…

Ο επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Πύργου- Πρωτεύουσα ευθύνης” και πρώην Δήμαρχος Ιάρδανου, Λάμπης αριστειδοπουλος μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό…
Διοικητής ΓΝ Πύργου Σπύρος Πολίτης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Να σταματήσουμε να πετροβολούμε το Νοσοκομείο”

Διοικητής ΓΝ Πύργου Σπύρος Πολίτης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Να…

Ο διοικητής νοσοκομείο Πύργου Σπύρος Πολίτης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για τα νέα του καθήκοντα τις…