ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας: «Συγκρότηση σε σώμα – Ορισμός τομέων δράσης»

                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό την Προεδρεία του κ. Χρήστου Γαβρά, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018. Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής κος. Κώστας Τζαβάρας, οι πρώην Βουλευτές κος. Ανδρέας Μαρίνος και κα. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, οι Πολιτευτές κος. Θεόδωρος Βλαγκούλης και κα. Ολυμπία Βλαχαντώνη, ο Τομεάρχης του κόμματος στην Ηλεία κος. Γεώργιος Κακούρης, η Αναπληρώτρια Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος κα. Αριστέα Παπαδοπούλου, ο Πρόεδρος της Ν.ΕΦ.Ε. Ηλείας κος. Σπύρος Πολίτης τα εκλεγμένα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε., οι νεοεκλεγέντες Πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο., και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κος. Άγγελος Αγγελόπουλος. Σκοπός της συνεδρίασης ήταν η συγκρότηση σε σώμα του οργάνου και η τοποθέτηση σε τομείς ευθύνης των εκλεγμένων συμβούλων της ΝΟ.Δ.Ε. όπως προέκυψαν από τις εσωκομματικές εκλογές την 13η Μαΐου 2018. Οι θέσεις ανά τομέα ευθύνης της ΝΟ.Δ.Ε. είναι:

Α. Αντιπρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας ορίσθηκε ο Δρ. Διονύσιος Παναγιωτάρας ο οποίος ανέλαβε και τα καθήκοντα του υπεύθυνου στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε.

Β. Αντιπρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας ορίσθηκε η κα. Ελισάβετ Κωστοπούλου. Γραμματέας της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ηλείας ορίσθηκε ο κος. Νικόλαος Παπανικολάου.

Υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων ορίσθηκε η κα. Άννα Δούφα.

Υπεύθυνος παραγωγικών και επιστημονικών φορέων ορίσθηκε ο κος. Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης ορίσθηκε ο κος. Χρήστος Βλάχος.

Υπεύθυνη εργαζομένων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα ορίσθηκε η κα. Ελένη Ασημακοπούλου.

Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι η ΝΟ.Δ.Ε., οι ΔΗΜ.Τ.Ο. και όλα τα μέλη της Ν.Δ., στην Ηλεία, εκλεγμένα και μη, ενωμένοι και δυνατοί θα δημιουργήσουμε μια πλατιά κοινωνική συμμαχία απέναντι στην πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.  Κάθε λεπτό που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μένει στην εξουσία βάζει τη χώρα σε νέους και μεγαλύτερους κινδύνους. Το βλέπουμε στο χειρισμό όλων των θεμάτων. Η χώρα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Και δεν μπορεί να είναι όμηρος μιας ευκαιριακής πλειοψηφίας. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Είναι μια απλή αλήθεια η οποία τελικά έγινε σύνθημα γιατί εκφράζει την ελληνική κοινωνία. Είναι αυτό που σκέφτεται, και νιώθει ο κάθε πολίτης. Το 2018, σε κάθε περίπτωση, θα είναι μια χρονιά σημαντικών πολιτικών εξελίξεων. Η έξοδος από το Πρόγραμμα προϋποθέτει εξαιρετικά κρίσιμους χειρισμούς, που δεν επιτρέπεται να αφεθούν στο έλεος μιας ανίκανης, μιας αδίστακτης, μιας ανεύθυνης Κυβέρνησης, που έχει δεσμεύσει την Πατρίδα μας για πολλά χρόνια, με πολύ σκληρά μέτρα λιτότητας. Η Νέα Δημοκρατία ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη, εγγυάται την πολιτική αλλαγή και την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου Εθνικού Σχεδίου που αποβλέπει στην ανατροπή της σημερινής κατάστασης και στο χτίσιμο μιας ισχυρής, φιλελεύθερης Ελλάδας, ισότιμης με τις άλλες χώρες του σκληρού πυρήνα της Ευρωπαϊκής  Ένωσης. Έχουμε το Πατριωτικό Καθήκον να δώσουμε την μάχη στο πλευρό του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, στην πρώτη γραμμή όλοι μαζί ενωμένοι. Διότι οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Και μπορούμε καλύτερα.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…