Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΡΝΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

«Θέλω ένα Πύργο που να μη διώχνει τα παιδιά του»

 

Ο Ανδρέας Πούρνος του Φώτη είναι ένα γέννημα – θρέμμα Πυργιώτης. Το επάγγελμα του είναι γραφίστας-σελιδοποίος (απόφοιτος της σχολης Βακαλο), ενώ έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα εκδοτικά συγκροτήματα της χώρας (ΕΘΝΟΣ, ΒΗΜΑ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ) καθώς και σε τηλεοπτικές εταιρίες του Ομίλου Πηγασος ( Άνωση, MEGA, Τηλετυπος) για 25 συναπτά έτη.

Από μικρός είχε καλλιτεχνικές ανησυχίες με έμφαση στη μουσική ως ερμηνευτής αλλά και στη ζωγραφική.

Αναγκάστηκε να φύγει όμως από τον τόπο του για και να ξενιτευτεί στην Αθήνα για να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά. Το μεγάλο του όνειρο είναι να επιστρέψει μόνιμα με την οικογενειά του στον Πύργο και να ζήσει εδώ τα επόμενα χρόνια της ζωή του. Αυτό επισημαίνει και στη δήλωση του για την συμπόρευση με τον Γιάννη Αργυρόπουλο και τη συμμετοχή του στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας». Συγκεκριμένα επισημαίνει:

«Εγώ και η οικογένεια μου έχουμε ως όνειρο την μετακίνηση μας, στις ρίζες μας, στον τόπο των προγόνων μας, αφού εκτός από εμένα και η σύζυγος μου εχει ρίζες απο εδω.

Γι αυτό πηρά την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά, και να βοηθήσω ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ να φτάσει αυτός ο τόπος εκεί που του αξίζει. Ο ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ πρώτος! Πρώτος νόμος χωρίς άλυτα προβλήματα  και αδιαφορίες υπευθύνων. Και χωρίς να δέχομαι ρατσισμό επειδή είμαι Πυργιώτης.

Τα λογια σταματούν άδω. Βάζω θέληση, δύναμη και κάνω το βήμα εμπρός.

Ουτε μια μέρα χαμένη για τον Πύργο.

Νεοι άνθρωποι, ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  για το δήμο μας.»

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Αργυρόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Καλωσορίζουμε στην παράταξη τον Ανδρέα Πούρνο, ένα νέο άνθρωπο που έχει καταξιωθεί επαγγελματικά και κοινωνικά στην πρωτεύουσα. Η αγάπη του για τον Πύργο και η βούληση του να επανέλθει και να ζήσει στον τόπο που γεννήθηκε τον έφερε μαζί μας στην κοινή προσπάθεια για την αναγέννηση του δήμου μας.»

Related post

Πισπιρίγκου: «Καταπέλτης» το βούλευμα – « Αδιαφορία για ανθρώπινη ζωή, θρασύτητα και επικινδυνότητα»

Πισπιρίγκου: «Καταπέλτης» το βούλευμα – « Αδιαφορία για ανθρώπινη…

Οι δικαστές κρίνουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τέλεσε τις αξιόποινες πράξεις που της αποδίδονται, με δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση…
ΑΑΔΕ – Appodixi: Μπήκαν τα πρώτα «λουκέτα» για φοροδιαφυγή – Βροχή οι καταγγελίες για «μαϊμού» αποδείξεις

ΑΑΔΕ – Appodixi: Μπήκαν τα πρώτα «λουκέτα» για φοροδιαφυγή…

Σε καθημερινή βάση στην ΑΑΔΕ υποβάλλονται περίπου 1.600 καταγγελίες από το Appodixi από τις οποίες οι οκτώ στις δέκα αφορούν αποδείξεις που δεν έχουν διαβιβαστεί…
Σούπερ μάρκετ: Αδιανόητες αυξήσεις στο ράφι – Ποιο προϊόν αυξήθηκε 57%

Σούπερ μάρκετ: Αδιανόητες αυξήσεις στο ράφι – Ποιο προϊόν…

Ζαλίζουν οι αυξήσεις των τιμών στο σούπερ μάρκετ. Τα χαρτικά ξεφεύγουν, άνοδος σε προϊόντα μέχρι και 57,3%! Στόχο να συγκρατηθούν -όσο αυτό…