παράθεση γεύματος μετά το “Ώρα Ελλάδος Βουκουρέστι”

  • ΑΡΘΡΑ
  • 5 Απριλίου, 2019
  • 220
  • 1 minute read

Για ένα από τα πράγματα που φημίζεται η Ηλεία και ιδιαίτερα η Αρχαία Ολυμπία είναι ο  Ξένιος Ζεύς! Δηλαδή η φιλοξενία της.

Λογικό λοιπόν να αναδείξει όλες τις αρετές του Ξενίου Διός ο πρώην και ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Ολυμπίας, Γιώργος Αηδόνης στους καλεσμένους του φίλου του Γιώργου Κοντογιάννη, μετά την παρουσίαση στον Πύργο του Βιβλίου του Νίκου Στέφου «Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι…»

Οι καλεσμένοι, Σοφία Βούλτεψη, Λίνα Κλείτου, Κώστας Λούρμας, Γιώργος Κρεμλής και ο συγγραφέας Νίκος Στέφος έμειναν ενθουσιασμένοι από την εκδήλωση που είχε ετοιμάσει ο Γιώργος Κοντογιάννης, καθώς και από το κοινό -ένα κοινό ιδιαίτερα σοβαρό- που  διψούσε για πληροφορίες, με αποτέλεσμα στην κατάμεστη αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου να μην ακούγεται «κιχ» για περίπου δύο ώρες.

Οι καλεσμένοι, όμως, κατενθουσιάστηκαν με τη φιλοξενία του Γιώργου Αηδόνη και την κουζίνα της συζύγου του Βάσως Κοτρέτσου, οι οποίοι τους παρέθεσαν γεύμα στον Club Turis στην Αρχαία Ολυμπία.

Το ζεύγος των οικοδεσποτών δικαίωσαν τη φήμη της φιλοξενίας για την οποία είναι γνωστοί οι ίδιοι και η Ηλεία και απέδειξαν με τα μοναδικά -νηστίσιμα και μη –εδέσματά τους ότι δικαίως η κουζίνα της Βάσως Κοτρέτσου θεωρείται από τις καλύτερες στην Ελλάδα.

Related post

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας από το Λάτσειο Ναυτικό Ομιλο Κατάκολου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας από το…

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (21/6-24/6/ 2024) οργανώθηκε με επιτυχία διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας από το Λάτσειο Ναυτικό Ομιλο Κατάκολου ( ΛΑ.ΝΟΚ).…
ΟΑΣΗ: Τώρα άμεσα μέτρα στήριξης των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων από τις πυρκαγιές και αποζημίωση στο 100% των ζημιών

ΟΑΣΗ: Τώρα άμεσα μέτρα στήριξης των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων από…

Οι μεγάλες καταστροφικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν την Παρασκευή 21/6, έπληξαν το νομό μας έκαναν «στάχτη», αποθήκες, ποιμνιοστάσια και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, αλλά…
ΟΑΣΗ: Τώρα μέτρα στήριξης των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων από τις πυρκαγιές και αποζημίωση στο 100% των ζημιών

ΟΑΣΗ: Τώρα μέτρα στήριξης των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων από τις…

Το ΕΚΠ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του παλαίμαχου ενεργού συνδικαλιστή Γιάννη Σαρακίνη ο οποίος έφυγε από τη…