παράθεση γεύματος μετά το “Ώρα Ελλάδος Βουκουρέστι”

  • ΑΡΘΡΑ
  • 5 Απριλίου, 2019
  • 14
  • 1 minute read

Για ένα από τα πράγματα που φημίζεται η Ηλεία και ιδιαίτερα η Αρχαία Ολυμπία είναι ο  Ξένιος Ζεύς! Δηλαδή η φιλοξενία της.

Λογικό λοιπόν να αναδείξει όλες τις αρετές του Ξενίου Διός ο πρώην και ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Ολυμπίας, Γιώργος Αηδόνης στους καλεσμένους του φίλου του Γιώργου Κοντογιάννη, μετά την παρουσίαση στον Πύργο του Βιβλίου του Νίκου Στέφου «Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι…»

Οι καλεσμένοι, Σοφία Βούλτεψη, Λίνα Κλείτου, Κώστας Λούρμας, Γιώργος Κρεμλής και ο συγγραφέας Νίκος Στέφος έμειναν ενθουσιασμένοι από την εκδήλωση που είχε ετοιμάσει ο Γιώργος Κοντογιάννης, καθώς και από το κοινό -ένα κοινό ιδιαίτερα σοβαρό- που  διψούσε για πληροφορίες, με αποτέλεσμα στην κατάμεστη αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου να μην ακούγεται «κιχ» για περίπου δύο ώρες.

Οι καλεσμένοι, όμως, κατενθουσιάστηκαν με τη φιλοξενία του Γιώργου Αηδόνη και την κουζίνα της συζύγου του Βάσως Κοτρέτσου, οι οποίοι τους παρέθεσαν γεύμα στον Club Turis στην Αρχαία Ολυμπία.

Το ζεύγος των οικοδεσποτών δικαίωσαν τη φήμη της φιλοξενίας για την οποία είναι γνωστοί οι ίδιοι και η Ηλεία και απέδειξαν με τα μοναδικά -νηστίσιμα και μη –εδέσματά τους ότι δικαίως η κουζίνα της Βάσως Κοτρέτσου θεωρείται από τις καλύτερες στην Ελλάδα.

Related post

Πρόεδρος Συνδικάτου Οικοδόμων Ηλείας Κώστας Γιάνναρος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:Κανένας μόνος-πεινασμένος-παγωμένος

Πρόεδρος Συνδικάτου Οικοδόμων Ηλείας Κώστας Γιάνναρος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:Κανένας…

Ο Πρόεδρος Συνδικάτου Οικοδόμων Ηλείας, Κώστας Γιάνναρος μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον αέρα του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού ΛΕΤΡΙΝΑ για τα εργατικά…
Άλκης Κωνσταντόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑFM: “Aναμένουμε μετά τις 20 του μηνός την προκαταβολή των επιδοτήσεων”

Άλκης Κωνσταντόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑFM: “Aναμένουμε μετά τις 20 του…

Ο Άλκης Κωνσταντόπουλος, υπεύθυνος των ΚΥΔ Πύργου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο, στον αέρα του ραδιοφωνικού διαδικτυακού σταθμού ΛΕΤΡΙΝΑFM για τις φετινές…
Βίκυ Βασιλοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι μέσα στον κόσμο»

Βίκυ Βασιλοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι…

Η Βίκυ Βασιλόπουλου μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο, στον αέρα του διαδικτυακού  ραδιοφωνικού σταθμού…