παράθεση γεύματος μετά το “Ώρα Ελλάδος Βουκουρέστι”

  • ΑΡΘΡΑ
  • 5 Απριλίου, 2019
  • 119
  • 1 minute read

Για ένα από τα πράγματα που φημίζεται η Ηλεία και ιδιαίτερα η Αρχαία Ολυμπία είναι ο  Ξένιος Ζεύς! Δηλαδή η φιλοξενία της.

Λογικό λοιπόν να αναδείξει όλες τις αρετές του Ξενίου Διός ο πρώην και ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Ολυμπίας, Γιώργος Αηδόνης στους καλεσμένους του φίλου του Γιώργου Κοντογιάννη, μετά την παρουσίαση στον Πύργο του Βιβλίου του Νίκου Στέφου «Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι…»

Οι καλεσμένοι, Σοφία Βούλτεψη, Λίνα Κλείτου, Κώστας Λούρμας, Γιώργος Κρεμλής και ο συγγραφέας Νίκος Στέφος έμειναν ενθουσιασμένοι από την εκδήλωση που είχε ετοιμάσει ο Γιώργος Κοντογιάννης, καθώς και από το κοινό -ένα κοινό ιδιαίτερα σοβαρό- που  διψούσε για πληροφορίες, με αποτέλεσμα στην κατάμεστη αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου να μην ακούγεται «κιχ» για περίπου δύο ώρες.

Οι καλεσμένοι, όμως, κατενθουσιάστηκαν με τη φιλοξενία του Γιώργου Αηδόνη και την κουζίνα της συζύγου του Βάσως Κοτρέτσου, οι οποίοι τους παρέθεσαν γεύμα στον Club Turis στην Αρχαία Ολυμπία.

Το ζεύγος των οικοδεσποτών δικαίωσαν τη φήμη της φιλοξενίας για την οποία είναι γνωστοί οι ίδιοι και η Ηλεία και απέδειξαν με τα μοναδικά -νηστίσιμα και μη –εδέσματά τους ότι δικαίως η κουζίνα της Βάσως Κοτρέτσου θεωρείται από τις καλύτερες στην Ελλάδα.

Related post

Βουλευτής Ηλείας ΝΔ Κώστας Τζαβάρας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Δικαιώθηκα για την πολιτική μου επιλογή”

Βουλευτής Ηλείας ΝΔ Κώστας Τζαβάρας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Δικαιώθηκα…

“Δεν έχω μετανιώσει…”, λέει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας, αναφερόμενος στην επιλογή του να μην συμμετάσχει στην Επιτροπή Θεσμών…
Λάμπης Αριστειδόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Προσωπική και λανθασμένη επιλογή Πλεμμένου-Νικολόπουλου”

Λάμπης Αριστειδόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Προσωπική και λανθασμένη επιλογή…

Ο επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Πύργου- Πρωτεύουσα ευθύνης” και πρώην Δήμαρχος Ιάρδανου, Λάμπης αριστειδοπουλος μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό…
Διοικητής ΓΝ Πύργου Σπύρος Πολίτης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Να σταματήσουμε να πετροβολούμε το Νοσοκομείο”

Διοικητής ΓΝ Πύργου Σπύρος Πολίτης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Να…

Ο διοικητής νοσοκομείο Πύργου Σπύρος Πολίτης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για τα νέα του καθήκοντα τις…