ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΥ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Την Παρασκευή 11/5/2018 έγινε συνάντηση του διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κωνσταντίνο Νικολούτσο παρουσία του πρώην βουλευτή Ηλείας κ. Μιχάλη Κατρίνη.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  έθεσε στον κύριο Διοικητή τα θέματα της οικονομίας της Ηλείας ενώ έγινε ειδική αναφορά για τα θέματα των πυρόπληκτων δανείων με την εγγύηση του Ελληνικού Δημόσιου και ζητήθηκε η αποτελεσματικότερη συνεργασία της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών πάνω στα θέματα του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Το Επιμελητήριο προσκάλεσε τον κύριο Διοικητή να επισκεφτεί την Ηλεία και να πραγματοποιήσει ομιλία για τα θέματα της Ελληνικής Οικονομίας.

    Ο κ. Διοικητής αποδέχθηκε την πρόταση του Επιμελητηρίου.

Τέλος ο Πρόεδρος έθεσε το θέμα του αιτήματος παραχώρησης προς χρήση για δράσεις του Επιμελητηρίου του 1ου ορόφου του καταστήματος της Τράπεζας Ελλάδος στον Πύργο.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…