Συνάντηση στελεχών και υποστηριχτών του υποψήφιου δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργου Γεωργιόπουλου

Μία ομάδα… ένα στόχος…. ένα όραμα . Όλοι μαζί για τον Δήμο Αρχαίας  Ολυμπίας

 Είμαστε πολλοί και έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε τον τόπο μας.

Η  πρώτη συνάντηση στελεχών και υποστηριχτών του υποψήφιου δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργου Γεωργιόπουλου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στην Αρχαία Ολυμπία με την συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών από όλες τις περιοχές  του δήμου.

Εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρώην Δήμαρχοι, πρόεδροι Τοπικών Διαμερισμάτων αλλά κυρίως ενεργοί πολίτες από όλες τις πολιτικές αποχρώσεις  έδωσαν το παρόν στην πρώτη ουσιαστικά προεκλογική συνάντηση, διατρανώνοντας την στήριξη προς το πρόσωπο του Γιώργου Γεωργιόπουλου, αλλά και επισημαίνοντας την ουσιαστική ανάγκη που έχει ο τόπος για αλλαγή, μέσω μίας ακηδεμόνευτης και ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής  παράταξης.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Γεωργιόπουλος αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό του.

«Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στο τεράστιο βάρος του ονόματος της Αρχαίας Ολυμπίας, στις δυνατότητες και την προοπτική που δημιουργεί.

Ούτε θα επιμείνω στις αδυναμίες των δημοτικών αρχών- με φωτεινές εξαιρέσεις- αλλά και την αδιαφορία του κεντρικού κράτους να εκμεταλλευτεί την παγκόσμια εμβέλεια αυτού του τόπου.

Θέλω όμως, με λίγα λόγια, να επισημάνω ποια είναι η δική μας παράταξη, τι πιστεύει για τον ρόλο της αυτοδιοίκησης  και τι επιδιώκει για το Δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Είναι γνωστή η πολιτική μου ταυτότητα, δεν την έκρυψα ποτέ ούτε βέβαια έχω  υποστείλει τις πολιτικές αρχές και αξίες μου.

Στην Αρχαία Ολυμπία όμως δεν κατέρχομαι ως υποψήφιος δήμαρχος με την κομματική μου ταυτότητα. Αντίθετα είμαστε μία παράταξη που  ζητάμε τη στήριξη και θέλουμε να εκπροσωπήσουμε το σύνολο των πολιτών, που όλοι μαζί ανεξαρτήτως πολιτικού χρώματος, παλεύουν για τη βελτίωση της καθημερινής τους ζωής, για την ανάπτυξη και προοπτική του τόπου τους.

Η αυτοδιοίκηση άλλωστε θα πρέπει επιτέλους  να πάψει   να αποτελεί τον ιμάντα μεταφοράς εκλογικής  πελατείας στην κεντρική εξουσία.

Εγώ και όλοι οι  συνεργάτες μου  αυτόν τον ρόλο τοπικής αυτοδιοικησης πιστεύουμε και  θα τον διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.

Ξεκινάμε μαζί σας, με τη δύναμη και την πνοή σας για  να αναδείξουμε  την  Ολυμπία σε ένα  σύγχρονο παγκόσμιο πολιτιστικό και τουριστικό κέντρο. Στα  χωριά μας που  βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα οφείλουμε να βελτιώσουμε τις υποδομές τους, το οδικό δίκτυο, να διαχειριστούμε την καθαριότητα, να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής τους.

Σε αυτή την  προσπάθεια μας ενώνει   η αγάπη  και ο ζήλος για το μέλλον του τόπου μας .

 Όλοι μαζί για έναν καλύτερο  Δήμο Αρχαίας  Ολυμπίας».

Related post

Μαθήματα… πρώτων βοηθειών για τους αστυνομικούς της Ηλείας

Μαθήματα… πρώτων βοηθειών για τους αστυνομικούς της Ηλείας

Την 15.06.2024 με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηλείας, εκπαιδευτικό σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών. Ως Αστυνομικοί…
Ανασχηματισμός: Οι 4 υπουργοί και οι 7 υφυπουργοί που έμειναν εκτός κυβέρνησης

Ανασχηματισμός: Οι 4 υπουργοί και οι 7 υφυπουργοί που…

«Μήνυμα δυναμικής επανεκκίνησης» τονίζουν κυβερνητικά στελέχη Ανασχηματισμός: Τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης έφεραν τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών το βράδυ της Κυριακής (09.06).…
Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, βιασμό και παράνομη κατακράτηση

Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, βιασμό…

  Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του…