Συνάντηση στελεχών και υποστηριχτών του υποψήφιου δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργου Γεωργιόπουλου

Μία ομάδα… ένα στόχος…. ένα όραμα . Όλοι μαζί για τον Δήμο Αρχαίας  Ολυμπίας

 Είμαστε πολλοί και έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε τον τόπο μας.

Η  πρώτη συνάντηση στελεχών και υποστηριχτών του υποψήφιου δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργου Γεωργιόπουλου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στην Αρχαία Ολυμπία με την συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών από όλες τις περιοχές  του δήμου.

Εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρώην Δήμαρχοι, πρόεδροι Τοπικών Διαμερισμάτων αλλά κυρίως ενεργοί πολίτες από όλες τις πολιτικές αποχρώσεις  έδωσαν το παρόν στην πρώτη ουσιαστικά προεκλογική συνάντηση, διατρανώνοντας την στήριξη προς το πρόσωπο του Γιώργου Γεωργιόπουλου, αλλά και επισημαίνοντας την ουσιαστική ανάγκη που έχει ο τόπος για αλλαγή, μέσω μίας ακηδεμόνευτης και ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής  παράταξης.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Γεωργιόπουλος αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό του.

«Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στο τεράστιο βάρος του ονόματος της Αρχαίας Ολυμπίας, στις δυνατότητες και την προοπτική που δημιουργεί.

Ούτε θα επιμείνω στις αδυναμίες των δημοτικών αρχών- με φωτεινές εξαιρέσεις- αλλά και την αδιαφορία του κεντρικού κράτους να εκμεταλλευτεί την παγκόσμια εμβέλεια αυτού του τόπου.

Θέλω όμως, με λίγα λόγια, να επισημάνω ποια είναι η δική μας παράταξη, τι πιστεύει για τον ρόλο της αυτοδιοίκησης  και τι επιδιώκει για το Δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Είναι γνωστή η πολιτική μου ταυτότητα, δεν την έκρυψα ποτέ ούτε βέβαια έχω  υποστείλει τις πολιτικές αρχές και αξίες μου.

Στην Αρχαία Ολυμπία όμως δεν κατέρχομαι ως υποψήφιος δήμαρχος με την κομματική μου ταυτότητα. Αντίθετα είμαστε μία παράταξη που  ζητάμε τη στήριξη και θέλουμε να εκπροσωπήσουμε το σύνολο των πολιτών, που όλοι μαζί ανεξαρτήτως πολιτικού χρώματος, παλεύουν για τη βελτίωση της καθημερινής τους ζωής, για την ανάπτυξη και προοπτική του τόπου τους.

Η αυτοδιοίκηση άλλωστε θα πρέπει επιτέλους  να πάψει   να αποτελεί τον ιμάντα μεταφοράς εκλογικής  πελατείας στην κεντρική εξουσία.

Εγώ και όλοι οι  συνεργάτες μου  αυτόν τον ρόλο τοπικής αυτοδιοικησης πιστεύουμε και  θα τον διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.

Ξεκινάμε μαζί σας, με τη δύναμη και την πνοή σας για  να αναδείξουμε  την  Ολυμπία σε ένα  σύγχρονο παγκόσμιο πολιτιστικό και τουριστικό κέντρο. Στα  χωριά μας που  βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα οφείλουμε να βελτιώσουμε τις υποδομές τους, το οδικό δίκτυο, να διαχειριστούμε την καθαριότητα, να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής τους.

Σε αυτή την  προσπάθεια μας ενώνει   η αγάπη  και ο ζήλος για το μέλλον του τόπου μας .

 Όλοι μαζί για έναν καλύτερο  Δήμο Αρχαίας  Ολυμπίας».

Related post

ΔΡΑΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

ΔΡΑΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Με αφορμή τα αυξημένα κρούσματα Ιλαράς σε παιδιά, πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός σε παιδιά Ρομά την Τετάρτη 27/3/2024 στους καταυλισμούς του Δήμου Ανδραβίδας-…
Έρχονται αλλαγές στις διακοπές ρεύματος και φυσικού αερίου

Έρχονται αλλαγές στις διακοπές ρεύματος και φυσικού αερίου

Λογαριασμοί ρεύματος: Νέοι κανόνες για τους καταναλωτές με ληξιπρόθεσμα χρέη – πότε κόβουν το ρεύμα οι πάροχοι. Αυστηρότερο πλαίσιο για τον λεγόμενο «ενεργειακό…
Τριγμοί στο μέτωπο της πρότασης δυσπιστίας: Οξείες αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη Παππά για προσυνεννόηση

Τριγμοί στο μέτωπο της πρότασης δυσπιστίας: Οξείες αντιδράσεις μετά…

Βέλη από τους συνυπογράφοντες την πρόταση δυσπιστίας και για την πρόταση Κασσελάκη για εκλογές με διεθνείς παρατηρητές Εσωτερικές αντιστάσεις, προσωπικές στρατηγικές…