Συνεδρίαση της Π.Ε.Δ Δυτικής Ελλάδας 21-01-2019

Στη συνεδρίαση της ΠΕΔ, που πραγματοποιήθηκε εχθές στην γραφεία της στην Πάτρα, υπό την Προεδρία του Δημάρχου Αγρινίου, κ. Γ. Παπαναστασίου, παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής.

Συζητήθηκαν τα θέματα ημερήσιας διάταξης όπως η το ειδικό θεματικό συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Θεσσαλονίκη με θέμα την «Συνταγματική Αναθεώρηση», αιτήματα συμμετοχής της ΠΕΔ στην συνδιοργάνωση διάφορων  τοπικών συνεδρίων και τη συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ.

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής κατά την συνεδρίαση της ΠΕΔ εισηγήθηκε την οικονομική ενίσχυση της Αγωνιστικής Ολυμπιακής Λέσχης Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ).

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Γ. Παπαναστασίου δέχθηκε την εισήγηση του Δημάρχου Πύργου και δήλωσε:

«Υποστηρίζουμε τις εκδηλώσεις που  αποδεδειγμένα προάγουν τον πολιτισμό και σε αυτό το πνεύμα υπάγεται και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός».

Στην συνεδρίαση της ΠΕΔ παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πηνειού και Πρόεδρος  του Ν.Π Παιδείας, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Διονύσιος Γεωργόπουλος ο οποίος δήλωσε:

«Συμφωνώ με τον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή για την οικονομική ενίσχυση της ΑΟΛΑΠ που με την δράση της στον μηχανοκίνητο  αθλητισμό κάνει υπερήφανη ολόκληρη την Ηλεία»

Τέλος ο  Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής δήλωσε:

«Ευχαριστώ το ΔΣ της ΠΕΔ που δέχθηκε την εισήγησή μου για την οικονομική ενίσχυση της ΑΟΛΑΠ που είναι το καμάρι της πόλης μας αλλά και όλης της Ελλάδος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό»

Στην συνεδρίαση ανάμεσα στους άλλους Δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κων/νος Πελετίδης.

Related post

Με επιτυχία το Shop On Street -Πλημμύρισε το κέντρο της πόλης

Με επιτυχία το Shop On Street -Πλημμύρισε το κέντρο…

Σε συνδιοργάνωση του Δήμου Πηνειού και του Εμπορικού Συλλόγου Γαστούνης Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε το πρώτο Shop On Street στη Γαστούνη…
Συναυλία με τους Dueto 3A στην πλατεία Ραχών

Συναυλία με τους Dueto 3A στην πλατεία Ραχών

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου και ώρα 21:15 Με διοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Ξεχωριστή συναυλία με τους…
Μιχάλης Κατρίνης: ”Αδιανόητη η καθυστέρηση της κάρτας των ΑμεΑ για τα διόδια’

Μιχάλης Κατρίνης: ”Αδιανόητη η καθυστέρηση της κάρτας των ΑμεΑ…

Το ζήτημα της καθυστέρησης στην εφαρμογή της ενιαίας κάρτας για την ελεύθερη διέλευση των Ατόμων με Αναπηρία από τα διόδια όλων…