Συνεδρίαση της Π.Ε.Δ Δυτικής Ελλάδας 21-01-2019

Στη συνεδρίαση της ΠΕΔ, που πραγματοποιήθηκε εχθές στην γραφεία της στην Πάτρα, υπό την Προεδρία του Δημάρχου Αγρινίου, κ. Γ. Παπαναστασίου, παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής.

Συζητήθηκαν τα θέματα ημερήσιας διάταξης όπως η το ειδικό θεματικό συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Θεσσαλονίκη με θέμα την «Συνταγματική Αναθεώρηση», αιτήματα συμμετοχής της ΠΕΔ στην συνδιοργάνωση διάφορων  τοπικών συνεδρίων και τη συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ.

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής κατά την συνεδρίαση της ΠΕΔ εισηγήθηκε την οικονομική ενίσχυση της Αγωνιστικής Ολυμπιακής Λέσχης Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ).

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Γ. Παπαναστασίου δέχθηκε την εισήγηση του Δημάρχου Πύργου και δήλωσε:

«Υποστηρίζουμε τις εκδηλώσεις που  αποδεδειγμένα προάγουν τον πολιτισμό και σε αυτό το πνεύμα υπάγεται και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός».

Στην συνεδρίαση της ΠΕΔ παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πηνειού και Πρόεδρος  του Ν.Π Παιδείας, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Διονύσιος Γεωργόπουλος ο οποίος δήλωσε:

«Συμφωνώ με τον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή για την οικονομική ενίσχυση της ΑΟΛΑΠ που με την δράση της στον μηχανοκίνητο  αθλητισμό κάνει υπερήφανη ολόκληρη την Ηλεία»

Τέλος ο  Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής δήλωσε:

«Ευχαριστώ το ΔΣ της ΠΕΔ που δέχθηκε την εισήγησή μου για την οικονομική ενίσχυση της ΑΟΛΑΠ που είναι το καμάρι της πόλης μας αλλά και όλης της Ελλάδος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό»

Στην συνεδρίαση ανάμεσα στους άλλους Δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κων/νος Πελετίδης.

Related post

Νέο έκτακτο επίδομα επίδομα για ανέργους έως 2.600 ευρώ

Νέο έκτακτο επίδομα επίδομα για ανέργους έως 2.600 ευρώ

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ εξασφαλίζει επίδομα έως 2.600 ευρώ σε άνεργες γυναίκες Το Ινστιτούτο Εργασίας της…
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ‘’ H κυβέρνηση κρύβει κάτω από το χαλί το ιδιωτικό χρέος των 270 δις ευρώ.’’

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ‘’ H κυβέρνηση κρύβει κάτω από…

Καμία ουσιαστική απάντηση για το πρόβλημα της διαχείρισης και της αντιμετώπισης του ιδιωτικού χρέους δεν έδωσε ο Υπουργός Οικονομικών κ.Σταϊκούρας κατά…