Συνεδρίαση της Π.Ε.Δ Δυτικής Ελλάδας 21-01-2019

Στη συνεδρίαση της ΠΕΔ, που πραγματοποιήθηκε εχθές στην γραφεία της στην Πάτρα, υπό την Προεδρία του Δημάρχου Αγρινίου, κ. Γ. Παπαναστασίου, παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής.

Συζητήθηκαν τα θέματα ημερήσιας διάταξης όπως η το ειδικό θεματικό συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Θεσσαλονίκη με θέμα την «Συνταγματική Αναθεώρηση», αιτήματα συμμετοχής της ΠΕΔ στην συνδιοργάνωση διάφορων  τοπικών συνεδρίων και τη συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ.

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής κατά την συνεδρίαση της ΠΕΔ εισηγήθηκε την οικονομική ενίσχυση της Αγωνιστικής Ολυμπιακής Λέσχης Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ).

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Γ. Παπαναστασίου δέχθηκε την εισήγηση του Δημάρχου Πύργου και δήλωσε:

«Υποστηρίζουμε τις εκδηλώσεις που  αποδεδειγμένα προάγουν τον πολιτισμό και σε αυτό το πνεύμα υπάγεται και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός».

Στην συνεδρίαση της ΠΕΔ παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πηνειού και Πρόεδρος  του Ν.Π Παιδείας, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Διονύσιος Γεωργόπουλος ο οποίος δήλωσε:

«Συμφωνώ με τον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή για την οικονομική ενίσχυση της ΑΟΛΑΠ που με την δράση της στον μηχανοκίνητο  αθλητισμό κάνει υπερήφανη ολόκληρη την Ηλεία»

Τέλος ο  Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσής δήλωσε:

«Ευχαριστώ το ΔΣ της ΠΕΔ που δέχθηκε την εισήγησή μου για την οικονομική ενίσχυση της ΑΟΛΑΠ που είναι το καμάρι της πόλης μας αλλά και όλης της Ελλάδος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό»

Στην συνεδρίαση ανάμεσα στους άλλους Δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κων/νος Πελετίδης.

Related post

Μιχάλης Κατρίνης: ‘’Η κυβέρνηση οδηγεί τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και την κοινωνία στο περιθώριο’’

Μιχάλης Κατρίνης: ‘’Η κυβέρνηση οδηγεί τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και…

Στον υψηλό πληθωρισμό, την ακρίβεια και την συρρίκνωση εισοδημάτων των πολιτών, όπως και στην ανάγκη ουσιαστικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αναφέρθηκε…
Κώστας Νικολούτσος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Η στήριξη των μικρών επιχειρήσεων έχει και κοινωνικό χαρακτήρα»

Κώστας Νικολούτσος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Η στήριξη των μικρών…

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, Κώστας Νικολούτσος μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο, στον αέρα του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού ΛΕΤΡΙΝΑ FM για τα…
Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου Γ. Γεωργίου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Θα διαδηλώσουμε ακόμα και έξω από το Υπουργείο Παιδείας»

Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου Γ. Γεωργίου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:…

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πύργου, Γιάννης Γεωργίου, με αφορμή την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου μιλάει…