Ι.Σ.Π.Ο. – Περί πινακίδων συνέχεια

  • ΑΡΘΡΑ
  • 6 Μαρτίου, 2019
  • 118
  • 1 minute read

Ο  Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας  εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία και δυσαρέσκειά του προς την  δημοτική αρχή της πόλης  για την  συνέχιση  της ανισότιμης  και κατά   κάποιο  τρόπο ρατσιστικής  αντιμετώπισης  του ιατρικού κόσμου,   που αφορά στο θέμα των πινακίδων.

Παρότι  τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου τα οποία έχουν ειδοποιηθεί από τη δημοτική αρχή  έχουν  συμμορφωθεί  στο νόμο,   η δημοτική αρχή  εξακολουθεί να κωφεύει σε επανειλημμένες  οχλήσεις μας  για  την καθολική εφαρμογή του νόμου σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες.

Θεωρούμε ότι  ο νόμος είναι  ίσος και ίδιος για όλους  και ότι  τυχόν μεροληπτική εφαρμογή του από την όποια αρχή συνιστά παράβαση καθήκοντος,  δημιουργεί δε προβλήματα  τόσο στον κλάδο που απευθύνεται (εν προκειμένω  στους γιατρούς αλλά και στους  πολίτες), εγείρει  δε θέματα αθέμιτου ανταγωνισμού  αλλά και στοχοποίησης.

Ο Ιατρικός  Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας διατηρεί   όλες τις επιφυλάξεις του  όσον αφορά στην  μεροληπτική εφαρμογή του νόμου   και θα διεκδικήσει με όλα τα μέσα τα δικαιώματα των μελών του,  ούτως ώστε να εφαρμοστεί η ισονομία.

Παρεμπιπτόντως, καλεί  όλους τους εμπλεκόμενους   υποψήφιους   στις αυτοδιοικητικές εκλογές  να τοποθετηθούν δημόσια  επί του  προβλήματος. Το ίδιο ζητάμε να πράξουν  οι εκλεγμένοι  αλλά και οι πιθανοί υποψήφιοι βουλευτές.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…