Ι.Σ.Π.Ο. – Περί πινακίδων συνέχεια

  • ΑΡΘΡΑ
  • 6 Μαρτίου, 2019
  • 7
  • 1 minute read

Ο  Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας  εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία και δυσαρέσκειά του προς την  δημοτική αρχή της πόλης  για την  συνέχιση  της ανισότιμης  και κατά   κάποιο  τρόπο ρατσιστικής  αντιμετώπισης  του ιατρικού κόσμου,   που αφορά στο θέμα των πινακίδων.

Παρότι  τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου τα οποία έχουν ειδοποιηθεί από τη δημοτική αρχή  έχουν  συμμορφωθεί  στο νόμο,   η δημοτική αρχή  εξακολουθεί να κωφεύει σε επανειλημμένες  οχλήσεις μας  για  την καθολική εφαρμογή του νόμου σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες.

Θεωρούμε ότι  ο νόμος είναι  ίσος και ίδιος για όλους  και ότι  τυχόν μεροληπτική εφαρμογή του από την όποια αρχή συνιστά παράβαση καθήκοντος,  δημιουργεί δε προβλήματα  τόσο στον κλάδο που απευθύνεται (εν προκειμένω  στους γιατρούς αλλά και στους  πολίτες), εγείρει  δε θέματα αθέμιτου ανταγωνισμού  αλλά και στοχοποίησης.

Ο Ιατρικός  Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας διατηρεί   όλες τις επιφυλάξεις του  όσον αφορά στην  μεροληπτική εφαρμογή του νόμου   και θα διεκδικήσει με όλα τα μέσα τα δικαιώματα των μελών του,  ούτως ώστε να εφαρμοστεί η ισονομία.

Παρεμπιπτόντως, καλεί  όλους τους εμπλεκόμενους   υποψήφιους   στις αυτοδιοικητικές εκλογές  να τοποθετηθούν δημόσια  επί του  προβλήματος. Το ίδιο ζητάμε να πράξουν  οι εκλεγμένοι  αλλά και οι πιθανοί υποψήφιοι βουλευτές.

Related post

Πύργος: Αστυνομικοί “τσάκωσαν” τρεις ΡΟΜΑ με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες να κανουν ψώνια

Πύργος: Αστυνομικοί “τσάκωσαν” τρεις ΡΟΜΑ με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες…

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος…
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ στο Ταμείο Ανάκαμψης

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ…

Ψηφιακοί υδρομετρητές και έλεγχος διαρροών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ…
Καταγγελία Εργατικού Ατυχήματος

Καταγγελία Εργατικού Ατυχήματος

Το Εργατικό Κέντρο Πύργου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εργατικά δυστυχήματα και ατυχήματα στη πόλη μας. Σε μία περίοδο,…