Ι.Σ.Π.Ο. – Περί πινακίδων συνέχεια

  • ΑΡΘΡΑ
  • 6 Μαρτίου, 2019
  • 212
  • 1 minute read

Ο  Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας  εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία και δυσαρέσκειά του προς την  δημοτική αρχή της πόλης  για την  συνέχιση  της ανισότιμης  και κατά   κάποιο  τρόπο ρατσιστικής  αντιμετώπισης  του ιατρικού κόσμου,   που αφορά στο θέμα των πινακίδων.

Παρότι  τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου τα οποία έχουν ειδοποιηθεί από τη δημοτική αρχή  έχουν  συμμορφωθεί  στο νόμο,   η δημοτική αρχή  εξακολουθεί να κωφεύει σε επανειλημμένες  οχλήσεις μας  για  την καθολική εφαρμογή του νόμου σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες.

Θεωρούμε ότι  ο νόμος είναι  ίσος και ίδιος για όλους  και ότι  τυχόν μεροληπτική εφαρμογή του από την όποια αρχή συνιστά παράβαση καθήκοντος,  δημιουργεί δε προβλήματα  τόσο στον κλάδο που απευθύνεται (εν προκειμένω  στους γιατρούς αλλά και στους  πολίτες), εγείρει  δε θέματα αθέμιτου ανταγωνισμού  αλλά και στοχοποίησης.

Ο Ιατρικός  Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας διατηρεί   όλες τις επιφυλάξεις του  όσον αφορά στην  μεροληπτική εφαρμογή του νόμου   και θα διεκδικήσει με όλα τα μέσα τα δικαιώματα των μελών του,  ούτως ώστε να εφαρμοστεί η ισονομία.

Παρεμπιπτόντως, καλεί  όλους τους εμπλεκόμενους   υποψήφιους   στις αυτοδιοικητικές εκλογές  να τοποθετηθούν δημόσια  επί του  προβλήματος. Το ίδιο ζητάμε να πράξουν  οι εκλεγμένοι  αλλά και οι πιθανοί υποψήφιοι βουλευτές.

Related post

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας από το Λάτσειο Ναυτικό Ομιλο Κατάκολου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας από το…

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (21/6-24/6/ 2024) οργανώθηκε με επιτυχία διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας από το Λάτσειο Ναυτικό Ομιλο Κατάκολου ( ΛΑ.ΝΟΚ).…
ΟΑΣΗ: Τώρα άμεσα μέτρα στήριξης των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων από τις πυρκαγιές και αποζημίωση στο 100% των ζημιών

ΟΑΣΗ: Τώρα άμεσα μέτρα στήριξης των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων από…

Οι μεγάλες καταστροφικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν την Παρασκευή 21/6, έπληξαν το νομό μας έκαναν «στάχτη», αποθήκες, ποιμνιοστάσια και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, αλλά…
ΟΑΣΗ: Τώρα μέτρα στήριξης των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων από τις πυρκαγιές και αποζημίωση στο 100% των ζημιών

ΟΑΣΗ: Τώρα μέτρα στήριξης των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων από τις…

Το ΕΚΠ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του παλαίμαχου ενεργού συνδικαλιστή Γιάννη Σαρακίνη ο οποίος έφυγε από τη…