Ο συνδιασμός “Α Ν Α Γ Ε Ν Ε Σ Ι Σ στον Δήμο Πύργου” δηλώνει το δικό του ΠΑΡΩΝ

Το Μέλλον είναι δικό μας

Η Δημοτική Παράταξη μας ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ παραμένει πιστή στις αρχικές της διακηρύξεις (του Οκτωβρίου 2013), να τιμήσει τον τόπο και να τον υπηρετήσει με σεβασμό στο παρελθόν και με δυναμικότητα για το μέλλον. Το μέλλον του Πύργου και της Ηλείας μας. Το αποδεικνύουν οι ως τώρα πράξεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και την Κοινωνία του Πύργου.
Πιστοί στην αρχή μας ότι «Κόμμα μας είναι ο τόπος μας», με επικεφαλής τον Χάρη Β. Μιχαλακόπουλο, πρώτο μέλημά μας είναι να υπηρετήσουμε μόνο τον τόπο και όχι αλλότρια σκοτεινά ή όχι συμφέροντα. Να σταθούμε δίπλα στην Αλήθεια και το Δίκαιο, ακόμη κι αν αυτό μας στερεί την στήριξη από κέντρα και συμφέροντα, που πάντα έβλεπαν τον Δήμο Πύργου ως μία αφετηρία ευκαιριών ή πλουτισμού ή άσκησης μικροπολιτικής. Να υπηρετούμε Αρχές και να μην γινόμαστε εξαρτήματα της Διαφθοράς και της Αλαζονείας, που τα τελευταία χρόνια είναι συχνά φαινόμενα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ηλείας. Και αυτήν μας την δυναμική και συνεπή στάση επιβραβεύουν οι εκατοντάδες πολίτες του Πύργου και των χωριών του, που μας συναντούν και μας δίνουν θάρρος για να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ. Αυτή είναι η μεγάλη μας ΔΥΝΑΜΗ.
Και ναι, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. Συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε. Συνεχίζουμε χωρίς βαρίδια και δεσμεύσεις σε σκοτεινές αίθουσες ή κομματικούς καιροσκοπισμούς. Χωρίς συμβιβασμούς ή μισόλογα που μόνο καταστροφές φέρνουν ή καλύπτουν. Χωρίς να υπολογίζουμε το άτιμο «πολιτικό κόστος», που μόνο υποβάθμιση και αντιπολιτική στάση φανερώνει. Δεν μας ένοιαξε ποτέ αυτό το θέμα, ακόμη κι αν δεν είμαστε (ούτε αν θα γίνουμε) αρεστοί σε συμφέροντα και ομάδες εξουσίας.
Το αποδεικνύουν οι δεκάδες παρεμβάσεις της Παρατάξεώς μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου, που αποδείξαμε ότι δεν μετρούν οι αριθμοί, αλλά η Πίστη και η Δύναμη. Ο σεβασμός στο Δίκαιο και την Αλήθεια. Και αυτά τα υπηρετήσαμε με συνέπεια και θα εξακολουθούμε να τα υπηρετούμε…..

Καταντήσαμε ως πρωτεύουσα Νομού να ταυτιστούμε με μία εικόνα σκουπιδότοπου. Να γίνουν τα σκουπίδια, δείγμα της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής, σήμα κατατεθέν του Πύργου και των χωριών μας!

Στις επερχόμενες Εκλογές βλέπουμε κάποιους υποψηφίους να σπαταλούν πακτωλό χρημάτων, που θα μπορούσαμε με αυτά τα χρήματα να επιλύσουμε κοινωνικά προβλήματα, όπως η θέρμανση των Σχολείων του τόπου μας ή η στήριξη οικονομικά αδυνάτων οικογενειών. Και βλέπουμε υποψηφίους, που κατείχαν θεσμικούς ρόλους εξουσίας ως τώρα, να έρχονται να μας «σώσουν» πάλι, αν και όλοι ξέρουμε ότι έχουν ευθύνη για την κατάντια του τόπου. Και μάς ζητούν πάλι την ψήφο μας! Για να μας ξαναγελάσουν; Με υλικά κατεδαφίσεων επιχειρούν να κτίσουν το δήθεν καινούργιο; Θεωρούν τόσο αφελείς τους πολίτες;

Με θέσεις ξεκάθαρες, με θέσεις και πράξεις βγαλμένες από την πανάρχαια Ελληνική σκέψη, την Πίστη στον Θεό και την Πατρίδα, με βάση τον τρόπο ζωής του Λαού μας, πορευτήκαμε και θα πορευόμαστε. Με μόνο και βασικό οδηγό το πώς θα κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Το πώς θα κάνουμε τον Πύργο, τις Δημοτικές Ενότητες Βώλακος, Ιαρδάνου και Ωλένης, τα αγαπημένα μας χωριά, όλον αυτόν τον χώρο που στεγάζει τα όνειρα ημών και των παιδιών μας. Να πάψει να είναι ο τόπος μας αφιλόξενος για εμάς και τα παιδιά μας, που συνεχώς ξενιτεύονται για να βρούνε εργασία, λόγω της ηχηρής απουσίας οικονομικής ανάπτυξης. 
Προχωράμε μπροστά, με δύναμη και ελπίδα. Με πίστη και αποφασιστικότητα. Όλοι όσοι μετέχουμε στον Συνδυασμό μας μείναμε πιστοί στις Ιδέες και τις Αρχές μας. Κανείς δεν μεταπήδησε αλλού, παρά την πίεση που μπορεί να δέχθηκε. Όπως κάναμε από την πρώτη ημέρα παρουσίας μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου. Θέλουμε κοντά μας όλους όσοι αισθάνονται ότι κάτι το καλύτερο μπορεί να ανατείλει για όλους μας και τον τόπο μας.

Το μέλλον μας περιμένει και εμείς θα δώσουμε το ΠΑΡΩΝ μας.

Related post

Ομόφωνα ένοχη η Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Ομόφωνα ένοχη η Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη…
Ηλεία: Εκκενώθηκαν σχολεία & δημόσια κτίρια-“Τρέχουν” πυρετωδώς τα Κλιμάκια μηχανικών

Ηλεία: Εκκενώθηκαν σχολεία & δημόσια κτίρια-“Τρέχουν” πυρετωδώς τα Κλιμάκια…

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 29/03/24 12.00 ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕ ΗΛΕΙΑΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΣΟΠΠ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ -ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ   11.00 Σεισμική δόνηση 5,7…
Πύργος: Πανικός στα σχολεία λόγω του σεισμού! Τα παιδιά στα προαύλια

Πύργος: Πανικός στα σχολεία λόγω του σεισμού! Τα παιδιά…

Άμεση η αντίδραση δασκάλων και καθηγητών σε πολλά σχολεία των περιοχών που “χτύπησε” ο ισχυρός σεισμός. Την διακοπή των μαθημάτων σε…