Περιφέρεια: Ευχές και ευχαριστίες στην κοπή πίτας της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σήμερα Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, όπου κυριάρχησαν ευχές, μηνύματα αλλά και άμεσοι στόχοι για το πολυεπίπεδο αντικείμενο που διαχειρίζεται η Υπηρεσία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας ευχαρίστησε τα στελέχη της Διεύθυνσης που εργάστηκαν αποτελεσματικά για ακόμη μια χρονιά, μεταφέροντας και τις ευχές του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος συνεχάρη τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε για το νέο έτος υγεία και περισσότερες συλλογικές επιτυχίες, τονίζοντας ότι πρέπει να είναι έτοιμοι να απαντήσουν στις νέες προκλήσεις για την περιοχή.

Συνεχίζοντας η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Διονυσία Μαράτου εστίασε στο κοινωνικό πρόσωπο της ανάπτυξης, μια πτυχή που υιοθέτησε και υλοποιεί η Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, με δράσεις -μεταξύ άλλων- και για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία.

Τόσο ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών Δημήτρης Καραβίδας, όσο και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Ελένη Σπυράκη αναφέρθηκαν στο αντικείμενο της υπηρεσίας καθώς διαχειρίζεται το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, τις ιδιωτικές επενδύσεις, αλλά και τα ευρωπαϊκά έργα που υλοποιούνται μέσω του Interreg.

Ειδικότερα η κ. Σπυράκη τόνισε ότι το 2018 ήταν χρονιά με διευρυμένο αντικείμενο στην υπηρεσία και πρόσθεσε ότι και το νέο έτος συνοδεύεται με πλήθος ευκαιριών που δίνουν νέες αναπτυξιακές δυνατότητες στην περιοχή και την περιφερειακή οικονομία. Καταλήγοντας ευχαρίστησε το στελεχιακό δυναμικό της Διεύθυνσης για την αποτελεσματικότητα και το έργο που παράγουν αθόρυβα.

Related post

Ένας ΧΑΔΑ ακόμα Εντός της πόλης, που ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ

Ένας ΧΑΔΑ ακόμα Εντός της πόλης, που ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΑ…

Όλος ο Δήμος είναι σε αυτήν την κατάσταση εδώ και πάρα πολύ καιρό..(δείτε τις φωτογραφίες στο κέντρο του Πύργου) Πρέπει να…
Λύση για εργάτες γης από Βιετνάμ και Ταϋλάνδη, προτεραιότητα θερμοκήπια και κτηνοτρόφοι

Λύση για εργάτες γης από Βιετνάμ και Ταϋλάνδη, προτεραιότητα…

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΘΕΑΣ κ. Χρήστος Γιαννακάκης και ο Γενικός Διευθυντής κ. Μόσχος Κορασίδης, συναντήθηκαν, την Τρίτη (27/9/2022), με αντιπροσωπεία στελεχών…
Δήμος Πύργου: Τοποθετήθηκαν υπαίθρια όργανα γυμναστικής σε Πάρκο Ξυστρή, ΣΠΚ και Κούβελο

Δήμος Πύργου: Τοποθετήθηκαν υπαίθρια όργανα γυμναστικής σε Πάρκο Ξυστρή,…

Τρία υπαίθρια γυμναστήρια για όλους τους κατοίκους της πόλης και για ΑμεΑ δημιούργησε ο Δήμος Πύργου με την τοποθέτηση υπερσύγχρονων οργάνων…